Fuiks
  • Reserveren
  • Wij vertellen
  • Wij serveren
    • Wij serveren lunch
    • Wij serveren diner
    • Wij serveren dessert
    • Wij serveren High Tea
  • Wij bedienen
  • Wij zoeken – Werken bij
  • Wij zijn bereikbaar
  • Wij communiceren
  • Menu Menu

Wij vertellen

Fuiks Eten en Drinken is geen dag hetzelfde. Onze brigade chefs en bediening doen er dagelijks alles aan om onze gasten te verrassen met hun passie en creativiteit. Wij werken met mooie en dagverse producten die wij elke dag vers bereiden. Dat proeven onze gasten terug in onze gerechten en beleven zij met onze gastvrijheid in een sfeervolle omgeving. Zowel in ons restaurant als op het terras aan het water zijn gasten welkom voor een kop koffie, goed glas wijn of bier, een lekkere lunch en een smaakvol diner. Dit maakt ons een van de prettigste eten en drinken locaties aan de Hollandsche IJssel. Op 15 minuten afstand van Rotterdam en gratis parkeren.

Wij delen

Mariëlle: Medewerker bediening bij Fuiks én student Veiligheidskunde in Hongarije

7 maart 2023
Mariëlle begon zes jaar geleden bij Fuiks als keukenhulp. Inmiddels is ze allround medewerker bediening en shiftleader en zit ze voor haar studie in Hongarije. We spraken Mariëlle over wijn, het combineren van Integrale Veiligheidskunde met horeca en de slechte service in Hongaarse restaurants. ‘’Ik hou van etiquette en alles leren over wijn’’.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2023/03/Marielle-nieuwsitem-e1678198998518.jpg 476 1024 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12023-03-07 14:50:102023-03-07 16:48:23Mariëlle: Medewerker bediening bij Fuiks én student Veiligheidskunde in Hongarije

Geniet ongedwongen van de Pasen bij Fuiks!

2 maart 2023
Op Eerste en Tweede Paasdag staan onze koks en bediening op hun paasbest klaar om u te verwelkomen. Onze keuken brigade kookt met de Paasdagen een lekkere à la carte lunch en een verrassend en smaakvol diner. Daarnaast staat op onze VANDAAG. een Paasmenu en gerechten die kenmerkend zijn voor de lente en Pasen. Bij ons geen buffet of verplichte arrangementen: Eet en drink waar u zin in heeft en geniet ongedwongen van mooie gerechten, gastvrije bediening en elkaars gezelschap. Fijne Pasen!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2023/03/Pasen-624x312-1-e1678199188755.jpg 297 623 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12023-03-02 11:25:512023-03-07 15:26:35Geniet ongedwongen van de Pasen bij Fuiks!
Fuiks

Nieuw op de vloer: Maître en gastvrouw Lianne

27 februari 2023
Heeft u de afgelopen twee maanden een bezoek gebracht aan Fuiks Eten en Drinken? Dan is de kans groot dat u gastvrij bent bediend door Lianne, onze nieuwe maître en gastvrouw. Met 14 jaar horecaervaring brengt ze een schat aan ervaring mee. Maar wie is Lianne en hoe ervaart ze haar eerste weken bij Fuiks? ‘’Een gast met een slechte dag lachend naar huis krijgen, dat is een sport’’.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2023/02/Lianne-700-x-450-e1677523281184.jpeg 323 674 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12023-02-27 19:14:302023-02-28 05:41:00Nieuw op de vloer: Maître en gastvrouw Lianne

Fuiks serveert ‘’kliekjes’’ na de kerstdagen

23 december 2022
Het is een bekend probleem in de Horeca: het weggooien van mooie ingrediënten na de drukke kerstdagen. Onnodige verspilling volgens ons. Met de overgebleven ingrediënten zijn namelijk heerlijke en smaakvolle gerechten te maken.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2022/12/Fuiks-Nieuws-01-1.jpg 496 1039 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12022-12-23 11:59:472022-12-27 18:07:36Fuiks serveert ‘’kliekjes’’ na de kerstdagen

Vier de Feestdagen met Fuiks!

5 november 2022
De maanden december en januari zijn één en al feestmaanden bij Fuiks Eten en Drinken. Overal branden kaarsen, de open haard staat aan en lichtjes schijnen binnen en buiten. Onze bediening neemt met een spontane lach uw warme jassen aan en verwelkomt u met een fijn-dat-u-er-bent ontvangst. Zelfs een flûte prosecco met stoofperensap of een huisgemaakte glühwein ontbreken niet. Puur genieten en gastvrij ontspannen. Zo willen uw koks en bediening met u de feestmaanden vieren!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2022/11/Kerst2022-nieuwsitem-e1667651495796.jpg 496 1039 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12022-11-05 12:12:222022-11-06 06:28:27Vier de Feestdagen met Fuiks!

Zomerkaarten 2022: De gedwongen creativiteit maakt het koksvak nog leuker

30 mei 2022
Het wordt weer zomer. Tijd voor een nieuwe kaart met heerlijke gerechten uit het seizoen. Restaurant Fuiks Eten en Drinken heeft dit seizoen ingezet op pure smaken en creativiteit. We spraken chefs Jaap en Axl over de nieuwe kaart: ‘’We worden als chefs gedwongen creatief te zijn en dat maakt ons vak eigenlijk nog leuker’’.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2022/05/HetMagWeerHP.jpg 780 1600 Remco Lange /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Remco Lange2022-05-30 14:09:362022-05-31 10:41:35Zomerkaarten 2022: De gedwongen creativiteit maakt het koksvak nog leuker

Fuiks hapt naar adem

20 april 2022
Deze week werd bekend dat de containerbar op het terras van Fuiks Eten en Drinken, ondanks eerdere toestemming van de gemeente, per direct weg moet. Een flinke aderlating voor ons, omdat we hadden verwacht het uitgiftepunt pas na de zomer weg te hoeven halen.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2022/04/Fuiks-Hapt-naar-Adem-Home-2.jpg 780 1600 Remco Lange /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Remco Lange2022-04-20 12:59:092022-04-22 11:14:20Fuiks hapt naar adem

Heropenen: Nieuwe kaart en patatje stoofvlees met zevenkazen-saus

25 januari 2022
De restaurants mogen weer open! Fuiks opent vanaf vrijdag 28 januari en begint meteen goed met een nieuwe kaart. We vroegen onze keukenbrigade of ze er klaar voor zijn en wat ze de afgelopen periode hebben gedaan. Want onze chefs hebben niet stilgezeten. ‘’We zijn druk bezig geweest met experimenteren, testen en proeven’’
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2022/01/jpg-Fuiks-crepes-garnalen-1-e1643135058279.jpg 294 640 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12022-01-25 19:09:292022-01-25 19:39:14Heropenen: Nieuwe kaart en patatje stoofvlees met zevenkazen-saus

Frisse lucht en ventilatie in ons restaurant

12 november 2021
De laatste tijd krijgen we steeds meer vragen van onze gasten over de ventilatie in ons restaurant. In ons restaurant wordt zeer goed geventileerd. We hebben een luchtafvoer-installatie waar menig vliegtuig jaloers op is. Gemiddeld is elke 10 minuten het hele restaurant van frisse lucht van buiten voorzien. Bij de bouw is hier rekening mee gehouden. Wel zo handig met een open keuken.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/11/ventilatie-1-1-e1636706179666.jpg 977 2048 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12021-11-12 09:32:172021-11-12 10:55:03Frisse lucht en ventilatie in ons restaurant

Wild uit de Krimpenerwaard

20 oktober 2021
Onze chefs gaan elke dag op zoek naar de beste en lekkerste ingrediënten die het seizoen en onze leveranciers te bieden hebben. Dat de herfst nu echt lijkt te zijn begonnen, is ook op culinair gebied te merken: Het wildseizoen is van start en het duurzame polderwild uit de Krimpenerwaard is van geweldige kwaliteit.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/10/wild-4-e1634740970438.jpg 288 634 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-10-20 16:10:142021-10-21 10:02:12Wild uit de Krimpenerwaard

WE ZIJN WEER OPEN!

30 september 2021
Na een maand time-out opent Fuiks Eten en Drinken op vrijdag 1 oktober weer haar deuren. Het team heeft wat rust gepakt, maar zeker niet stilgezeten. Zo zijn de menukaarten ingrijpend veranderd en is er meer ruimte voor het tasting menu. We vroegen chef-kok Gaston en chef de partie Robert wat ons staat te wachten. ‘’We streven niet naar constante kwaliteit, maar naar verbetering’’.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/09/WeerOpen.jpg 564 1200 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-09-30 10:30:242021-10-02 11:06:33WE ZIJN WEER OPEN!

Fuiks neemt time-out in september

26 augustus 2021
Fuiks is de hele maand september gesloten voor koffie, lunch, borrel en diner. Wel blijven we open voor banqueting en besloten gezelschappen, zoals het vieren van huwelijken en verjaardagen of zakelijke events. Op die manier kunnen we aan onze eigen kwaliteitstandaard voldoen en de tijd nemen om de nieuwe garde in te werken. Hoe zijn we tot dit besluit gekomen
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/09/Messen-slijpen-1-e1601386457190.jpg 1175 2500 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-08-26 17:30:012021-08-27 05:54:34Fuiks neemt time-out in september

Van leerling tot zelfstandig werkend gastheer met diploma op zak

20 juli 2021
Onze gastheer Jack is deze zomer geslaagd voor zijn opleiding zelfstandig werkend gastheer. In september begint hij aan zijn vervolgopleiding, ook bij Fuiks. Hoe ervaart een leerling het werken bij erkend leerbedrijf Fuiks? We vroegen het aan Jack. ‘’Fouten maken mag, als je er maar van leert.’’
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/07/Jack-Home.png 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-07-20 16:56:542021-07-26 09:03:52Van leerling tot zelfstandig werkend gastheer met diploma op zak

Recensie: Bibberend garnalenkroketten eten bij oude scheepswerf in Capelle

14 juni 2021
Bij de nieuwste versoepelingen mag ons terras ruimer open. Fijn! Maar de maatregelen hebben wel grote invloed op onze werkzaamheden en de kwaliteit en gastvrijheid die we willen bieden. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons voorop. Daarom runnen we ons terras voorlopig op onze #TypischFuiks manier: Gratis koffie in de ochtend en een heerlijke dinerbox voor thuis in de avond. In de middag kunt u op het terras genieten van een geweldige lunch, catch of the day en een uitgebreide borrel. Tot Fuiks!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/05/Nienke-UITL.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-06-14 16:00:442021-08-27 05:59:59Recensie: Bibberend garnalenkroketten eten bij oude scheepswerf in Capelle

DINERBOX: Aziatische proeverij Gerechten

26 mei 2021
Van char siu tot noedelsalade en van Peking eend tot sajoer boontjes: De Oosterse keuken zit vol heerlijke gerechten. Daarom serveert Fuiks deze week een dinerbox voor thuis met 9 Aziatische proeverij gerechten. Uiteraard niet zonder dat onze chefs er een #TypischFuiks twist aangeven. We vroegen de chefs hoe ze dat doen.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/05/Indisch-Home-Nieuws.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-05-26 09:10:152021-06-02 10:54:27DINERBOX: Aziatische proeverij Gerechten

Terras op z’n Fuiks: dinerbox en gratis koffie

18 mei 2021
Bij de nieuwste versoepelingen mag ons terras ruimer open. Fijn! Maar de maatregelen hebben wel grote invloed op onze werkzaamheden en de kwaliteit en gastvrijheid die we willen bieden. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons voorop. Daarom runnen we ons terras voorlopig op onze #TypischFuiks manier: Gratis koffie in de ochtend en een heerlijke dinerbox voor thuis in de avond. In de middag kunt u op het terras genieten van een geweldige lunch, catch of the day en een uitgebreide borrel. Tot Fuiks!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/05/Home-Terras.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-05-18 10:11:362021-05-21 20:23:58Terras op z’n Fuiks: dinerbox en gratis koffie

MOEDERDAG: SPECIAAL VOOR JOU

3 mei 2021
Aanstaande zondag 9 mei is het Moederdag. Een mooi moment om jouw moeder, grootmoeder, stiefmoeder of een andere belangrijke vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. Daarom bereiden onze chefs een smaakvolle verwenbox om af te halen. Deze 70 centimeter (!) lange box bestaat uit 12 verfijnde en prachtig opgemaakte gerechten en een roze roos. We vroegen onze chefs naar deze bijzondere box.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/05/Moederdag2021.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-05-03 17:11:522021-05-07 17:29:25MOEDERDAG: SPECIAAL VOOR JOU

Kiplekker: SAPPIGE SCHARRELKIPPEN OP HOUTVUUR GEGRILD

17 april 2021
Geregeld krijgen we de vraag of we nog een keer de gegrilde kip van vorig jaar serveren. Goed nieuws! Van 24 tot en met 27 april (Koningsdag) bereiden onze pitmasters weer de met citroen-knoflookroomboter ingesmeerde gegrilde hele scharrelkip op onze 7 meter lange Oklahoma Smoker. Daarnaast bereiden onze chefs een aromatische Indonesische soto met scharrelkippendij en frisromige pana cotta. We vroegen hen naar deze gerechten.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/04/Kiplekker2021.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-04-17 12:08:492021-04-17 13:32:20Kiplekker: SAPPIGE SCHARRELKIPPEN OP HOUTVUUR GEGRILD

Tafeltje vol met Pasen

27 maart 2021
UITVERKOCHT | Met Pasen serveert Fuiks ‘’een tafeltje vol’’. Van 16 heerlijke proeverijgerechten tot een gezellige aankleding van uw tafel, aan alles is gedacht. Ook het voorgerecht en dessert zullen niet ontbreken. Op veler verzoek bereiden onze chefs twee echte Fuiks klassiekers: Hollandse asperge-crèmesoep en aardbeien Romanoff. We vroegen onze chefs en maîtres wat we kunnen verwachten met Pasen.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/03/Pasen-copy.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-03-27 11:03:312021-04-02 20:49:39Tafeltje vol met Pasen

Fire up the BBQ! Malse spareribs en American BBQ-menu

10 maart 2021
????We vlammen door!???? Het eerste weekend van ons American BBQ-menu is volledig uitverkocht. Daarom volgend weekend, van 26 tot en met 28 maart, een herkansing voor iedereen de spareribs heeft gemist. Of voor wie ze nog een keer wil proeven!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/03/SpareRibs.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-03-10 16:51:132021-03-25 09:52:42Fire up the BBQ! Malse spareribs en American BBQ-menu

Liefde gaat door de maag: Wij koken

29 januari 2021
Liefde gaat door de maag. Wij koken! In de week van Valentijnsdag vier Fuiks de liefde met heerlijke Italiaanse gerechten. Met de gepofte paprika-tomantensoep, Valentijnbox proeverij en een heerlijk dessert genieten je geliefde en jij van een geweldig diner. Een romantische avond gegarandeerd. We vroegen onze chefs om het menu alvast toe te lichten. Buon appetito!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/01/Valentijn-1.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-01-29 09:16:232021-02-12 16:18:24Liefde gaat door de maag: Wij koken

La cuisine Française

28 januari 2021
Dit weekend serveren onze chefs drie heerlijke gerechten uit de Franse keuken. Volgens Rijkswaterstaat komt het water van de IJssel dit weekend tot de rand, wat een bijzonder gezicht oplevert. Kiest u voor een warm gerecht to go om tijdens uw wandeling van te genieten, of gaat u voor een uitgebreide lunch of diner voor thuis? De keuze is aan u. We vroegen chef-kok Gaston meer informatie over de gerechten van dit weekend.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/02/Home-Frans.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-01-28 06:00:532021-02-09 17:48:42La cuisine Française

Char siu op aziatisch flatbread en bubble tea to go

21 januari 2021
Wie dit weekend een ommetje maakt langs de IJssel of gewoon trek heeft in warm comfort food en/of drankje to go, kan bij ons terecht voor een heerlijk Aziatisch flatbread met char siu en huisgemaakte bubble tea. TIP: Neem in het Vuykpark plaats op de lange houten banken aan IJssel en geniet van uw To Go gerecht met bubble tea en het fantastische uitzicht over de rivier.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/01/FlatBread2.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-01-21 14:42:582021-01-30 02:20:33Char siu op aziatisch flatbread en bubble tea to go

Snert? Je bedoelt gewoon erwtensoep?

14 januari 2021
Koud hè? Speciaal voor deze koude dagen hebben onze chefs heerlijke winterse gerechten voor u samengesteld. Van authentieke Apfelstrudel volgens Oostenrijks recept, tot een geweldige proeverijbox met 15 verschillende gerechten. En natuurlijk de klassieke Hollandse Snert. We vroegen onze chefs naar de gerechten.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/01/Snert2.jpg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-01-14 13:10:442021-01-30 02:19:38Snert? Je bedoelt gewoon erwtensoep?

Fuiks schenkt LEGO kasteel aan KinderLab

13 januari 2021
De afgelopen horeca lockdown maanden heeft ons team een LEGO Walt Disney Kasteel met elkaar gebouwd. We zijn zeker niet naïef maar er komt licht aan het einde van de tunnel. We hopen u snel aan tafel op het waterfront terras in het oude normaal welkom kunnen heten. Daarom hebben we dit bouwwerk de afgelopen week geschonken aan het KinderLab.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2021/01/WhatsApp-Image-2021-01-16-at-07.21.48-2-e1610792382703.jpeg 552 1200 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2021-01-13 11:03:242021-01-16 11:23:13Fuiks schenkt LEGO kasteel aan KinderLab

Borrel o’clock: Traiteur Fuiks borrelbox proeverij

18 december 2020
Goede borrelhappen maken de Decembermaand gezelliger, of u de feestdagen nu samen, alleen met uw huishouden of digitaal viert. Daarom hebben onze chefs en bediening de Traiteur Fuiks borrelbox proeverij voor u samengesteld. Zo kunt u thuis genieten van een tafel vol verrassende en vooral erg lekkere huisgemaakte borrelhappen, afkomstig uit de regio en uit alle hoeken van de wereld.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/12/chefs-proosten-1-e1607699792127.jpeg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-12-18 13:18:102021-01-30 02:17:58Borrel o’clock: Traiteur Fuiks borrelbox proeverij

Velvet Xmas cake: Heel Fuiks bakt!

17 december 2020
Onze patissier Vinnie werkt gedurende de feestdagen door om u een vers gebakken rode groene fluweeltaart te kunnen serveren. Deze heerlijke taart is gemaakt volgens klassieke receptuur van fluweelzachte cake en heeft door de cacao een lichte chocoladesmaak.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/12/1040-x-780-e1608453189927.jpg 516 1039 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-12-17 00:05:272021-01-30 02:14:22Velvet Xmas cake: Heel Fuiks bakt!

Kerstdiner 2020: We maken het gewoon gezellig!

11 december 2020
Het Kerstdiner 2020 is voor ons even wennen. Voor uw waarschijnlijk ook. Gelukkig kun u ook deze Kerst rekenen op Fuiks Eten en Drinken. Tot het eind van het jaar maken onze chefs onder de noemer ‘’Traiteur Fuiks’’ de lekkerste gerechten voor thuis, waaronder de luxe gourmetbox.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/12/Gourmetbox-1-e1608295630344.jpeg 788 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-12-11 16:01:342021-01-30 02:16:45Kerstdiner 2020: We maken het gewoon gezellig!

Chin. Thai. Rest Fuiks: De gerechten van chef Axl

2 december 2020
Wie aan een oer-Hollands gerecht denkt, denkt waarschijnlijk niet zo snel aan babi pangang. Toch is dit een van de meest Nederlandse gerechten die ons land kent. Dat babi pangang meer is dan gebakken varkensvlees met saus en bami bewijst onze commis cuisine Axl Tan. Met zijn Indonesische roots, ervaring en een klein beetje hulp van zijn oma, heeft hij dit gerecht naar een nieuw niveau getild.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/12/Axl-duimen-omhoog-2-1-e1606918448711.jpg 776 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-12-02 14:55:032021-01-30 02:15:53Chin. Thai. Rest Fuiks: De gerechten van chef Axl

Thuis genieten: Verrassend lekkere gerechten

26 november 2020
Dit weekend (27 tot 29 november) kunt u weer de lekkerste gerechten bij ons afhalen. Onze chefs hebben een geweldige borrelbox samengesteld met de lekkerste ingrediënten uit de wereldkeuken. Geslaagde borrel gegarandeerd! De gevulde wildbouillon viel vorig weekend erg in de smaak. Wie deze heerlijke bouillon vorige week heeft gemist, krijgt daarom deze week een tweede kans. Geen zin om te wachten tot u thuis bent? Kom dan langs voor een luxe warme Chocomel en onze fantastische to go hotdog van Hollands hert. Afhalen kan van vrijdag 12:00 tot en met zondag 18:00. Op = Op. Tot Fuiks!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/11/WereldsImage.jpg 342 705 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-11-26 14:09:202020-11-26 14:48:57Thuis genieten: Verrassend lekkere gerechten

Sundaysweet: Stoofperen-cheesecake

21 november 2020
Heel Fuiks bakt! Onze patisserie werkt zaterdag de hele nacht door om u op zondag een vers gebakken sundaysweet Gieser Wildeman stoofperentaart te kunnen serveren. Met de zoete stoofpeertjes, kruidige cheesecake en romige frosting is deze heerlijke taart is een feestje voor iedereen. Ideaal voor de #Lazysunday. Dit wil je proeven!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/11/Herfsttaart-stoofpeer-2-e1605964792781.jpg 768 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-11-21 14:08:332020-11-25 16:34:35Sundaysweet: Stoofperen-cheesecake

Interview met de chef: Hert van kop tot staart

20 november 2020
De afgelopen week kregen we zeven hele herten binnen, afkomstig van de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Deze herten waren daar te veel en moesten worden afgeschoten. Weggooien vinden we zonde, dus gebruiken onze chefs het hert van kop tot staart daar maken er de lekkerste afhaalgerechten van. We vroegen chef-kok Gaston hoe hij dat doet.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/11/WildProeverij.jpg 342 705 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-11-20 16:05:592020-11-25 16:29:32Interview met de chef: Hert van kop tot staart

Thuis uit eten: Daar worden we wild van

17 november 2020
Komt u onze nieuwe gerechten afhalen? Van donderdag 19 november tot en met zondag 22 november serveren we gevulde wildbouillon, de #TypischFuiks proeverij-box en een heerlijke pompoen-Bastogne cheesecake. Voor wie niet kan kiezen, hebben we de 3-gangen diner deal samengesteld.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/11/WildBouillon3.jpg 342 705 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-11-17 14:47:162020-11-25 16:30:28Thuis uit eten: Daar worden we wild van

We starten weer met afhalen!

28 oktober 2020
We starten weer met afhaalgerechten! Van vrijdag tot en met zondag serveren we bisque van rivierkreeft uit de Krimpenerwaard, de #TypischFuiks borrelbox en een heerlijke sundaysweet chocoladetaart. Waar afhaalgerechten normaal onderweg naar huis aan kwaliteit verliezen, zijn al onze gerechten de afgelopen weken speciaal voor het afhalen ontwikkeld. Zo zijn de smaken ook thuis op restaurantniveau. Kortom, comfortfood waar je blij van wordt!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/10/Borrelen.jpg 588 1250 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-10-28 16:15:592020-11-17 15:24:29We starten weer met afhalen!

Vakvrouwen Liesje en Nienke over onze Time-Out

10 oktober 2020
De afgelopen week nam Fuiks een Time-out. Even een weekje adempauze na een zeer drukke zomer. Maar wie denkt dat er niet gewerkt werd, heeft het mis. De chefs hebben nieuwe kaarten voor lunch, diner en dessert samengesteld. Daarnaast heeft Fuiks met maître sommelier Nienke Klomp en maitre gastvrouw Liesje van der Haagen voor het eerst twee vrouwen aan het hoofd van de bediening. We vroegen hen naar de afgelopen week.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/10/Liesje-en-Nienke-1-e1602333523368-1.jpg 1175 2500 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-10-10 14:31:122020-11-02 08:43:06Vakvrouwen Liesje en Nienke over onze Time-Out

❌Time-out! Fuiks neemt een weekje adempauze

29 september 2020
Wij nemen volgende week een Time-Out. Even een adempauze, om daarna weer te gaan knallen en een onvergetelijke herfst en winter voor u neer te zetten. Concreet betekent dit dat we van maandag 5 oktober tot en met maandag 12 oktober gesloten zijn. Deze Time-Out gebruiken we om ons voor te bereiden op dit najaar, de winter en de feestdagen. Want ook in tijden met beperkende maatregelen willen we u blijven verrassen.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/09/Messen-slijpen-1-e1601386457190.jpg 1175 2500 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-09-29 15:18:042020-11-02 08:44:08❌Time-out! Fuiks neemt een weekje adempauze

Rivierkreeft uit de Krimpenerwaard een exotische lekkernij

3 september 2020
De Krimpenerwaard staat niet bekend om zijn rivierkreeft. Toch komt het diertje er zo veel voor dat men spreekt van een ware plaag voor planten en dieren. Onze chef-kok Gaston Scholte draagt zijn steentje bij in de bestrijding van de rivierkreeft en maakt er de lekkerste gerechten van. ‘’De zachte en zoete smaak is fantastisch, maar het pellen is een monnikenwerk ’’
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/09/Axl-softshell-en-crabcake-1-e1599159802674.jpeg 655 1439 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-09-03 20:54:512020-11-02 08:45:44Rivierkreeft uit de Krimpenerwaard een exotische lekkernij

Fuiks Buiten: Nieuwe pop-up borrellocatie aan de IJssel

26 juni 2020
Wie ter hoogte van het Vuykpark langs de IJssel loopt, zal het ongetwijfeld opvallen: het lege stuk grond naast Fuiks Eten en Drinken is veranderd in een terras van 150m2, inclusief mediterraan ogende zonnewering. Een flinke zeecontainer is volledig uitgerust als bar en voorzien van een tap en een select assortiment dranken, waaronder alcoholvrije wijnen en bieren. Ook de zomerse Cellotoni ontbreekt niet.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/06/Fuiks-Buiten-2-1-e1593160688629.jpg 740 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-06-26 10:26:422020-06-26 10:38:21Fuiks Buiten: Nieuwe pop-up borrellocatie aan de IJssel

We gaan 1 juni weer open!

31 mei 2020
We hebben jullie 12 weken lang moeten missen! Een week geleden hebben de Overheid en het RIVM de maatregelen aangepast met betrekking tot de lockdown van de horeca. Vanaf maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) is Fuiks Eten en Drinken weer open voor het publiek. Wel onder strikte voorwaarden en het Koninklijke Horeca Nederland welkom protocol.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/05/Gaston-opmaak-2-e1590918032685.jpg 952 2048 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-05-31 11:24:252020-05-31 12:00:29We gaan 1 juni weer open!

Chefs aan het woord: Sappige scharrelkippen op houtvuur

20 mei 2020
Vanaf donderdag tot en met zondag 24 mei bereiden onze chefs sappige scharrelkippen op een zeven meter lang houtvuur. Ook maken ze een heerlijk dessert van Hollandse Zomerkoninkjes. Met wat er over is, maken ze bouillon voor zorgmedewerkers. We vroegen chef-kok Gaston Scholte en sous-chef Jonathan van Es wat hierbij komt kijken.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/05/Gaston-en-Jonathan-BBQ-1-e1589979377852.jpeg 780 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-05-20 14:42:452020-05-21 10:20:02Chefs aan het woord: Sappige scharrelkippen op houtvuur

Speciaal voor Moederdag: Warme quiche en roze bubbels

7 mei 2020
Tijdens het schillen van de asperges kregen onze chefs inspiratie voor een heerlijke hartige taart. Na wat experimenteren en -uiteraard- proeven, kwamen ze tot een geweldige en goedgevulde quiche met ambachtelijk korstdeeg, Hollandse witte asperges en Parmezaanse kaas.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/05/Fuiks-MoederdagSticker-2020-Print-PMS218.jpg 792 1500 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-05-07 17:42:312020-05-08 08:59:44Speciaal voor Moederdag: Warme quiche en roze bubbels

We schillen door! Hollandse asperge-crèmesoep t/m donderdag

3 mei 2020
We gaan door! Door de vele positieve reacties hebben we besloten de actie tot en met donderdag te verlengen. Inmiddels zijn er meer dan 1.100 potten soep afgehaald en zijn er 600 potten kosteloos bezorgd bij ouderen. Hoe meer potten er worden afgehaald, hoe meer we er kunnen bezorgen bij Capelse ouderen.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/04/Asperges07.jpg 687 1438 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-05-03 10:27:162020-05-04 13:36:53We schillen door! Hollandse asperge-crèmesoep t/m donderdag

‘’Eindelijk weer contact met gasten’’

1 mei 2020
Normaal staat gastvrouw Céline 38 uur per week bij Fuiks op de vloer. Deze week bezorgt ze onze Hollandse asperge-crèmesoep bij Capelse ouderen. Met een elektrische bakfiets fietst ze heel Capelle door. ‘’Eindelijk weer contact met gasten’’.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/05/Celine-bezorgen-1-e1588319615887.jpg 2579 5374 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-05-01 09:39:042020-05-01 10:38:12‘’Eindelijk weer contact met gasten’’

Goud voor oud: Gratis asperge-crèmesoep thuisbezorgd voor Capelse ouderen

28 april 2020
Gepubliceerd op 26 april 2020 ❗️UPDATE❗️: Door het grote aantal aanvragen is het niet langer mogelijk om Hollandse asperge-crèmesoep kosteloos aan te vragen voor Capelse ouderen. U kunt wel afhalen.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/04/Asperges05.jpg 687 1438 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-04-28 10:05:102020-10-23 16:17:18Goud voor oud: Gratis asperge-crèmesoep thuisbezorgd voor Capelse ouderen

Rogvleugel met rivierkreeftsaus: Fuiks bezorgt maaltijden wegens coronavirus

14 maart 2020
Gepubliceerd op 16 maart 2020 - Restaurant Fuiks Eten en Drinken gaat tijdelijk haar maaltijden ook bezorgen bij senioren in de regio. Dit omdat we door annuleringen capaciteit en ingrediënten over heeft en senioren worden geadviseerd thuis te blijven in verband met het coronavirus. Op die manier gaat Fuiks verspilling tegen en hoeven senioren de deur niet uit.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/03/WhatsApp-Image-2020-03-14-at-14.49.10-1-e1584196020445.jpeg 687 1438 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-03-14 13:42:142020-10-23 16:17:51Rogvleugel met rivierkreeftsaus: Fuiks bezorgt maaltijden wegens coronavirus

Fuiks en het Coronavirus

13 maart 2020
❗️In verband met het Coronavirus (Covid-19) treffen uw chefs en service van Fuiks Eten en Drinken alle noodzakelijke maatregelen in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Lees hier onze maatregelen
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/03/Fuiks-lente-2-e1584094042660.jpg 1975 4032 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-03-13 10:50:182020-03-13 11:40:16Fuiks en het Coronavirus

Robert Noot begon acht jaar geleden bij Fuiks als afwasser

5 maart 2020
Robert Noot begon acht jaar geleden bij Fuiks als afwasser. Dit deed hij als bijbaan tijdens zijn opleiding tot meubelmaker. Wie is deze kok met een voorliefde voor vlees?
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/03/Robert-Fuiks-e1583498680703.jpg 565 1179 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-03-05 18:20:562020-03-06 13:44:48Robert Noot begon acht jaar geleden bij Fuiks als afwasser

Wat kenmerkt Mitchell, onze unieke topper in de bediening?

29 februari 2020
Mitchell Kagenaar kwam in 2015 binnen als stagiair. Hij ontwikkelde zich tot gastheer en de manier waarop hij met gasten omgaat is met recht ‘’one of a kind’’ te noemen. Wat kenmerkt deze unieke topper in de bediening?
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/02/Mitchell-en-Marielle-op-de-vloer-1-e1582939225125.jpg 859 1782 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-02-29 02:13:302020-03-06 13:30:37Wat kenmerkt Mitchell, onze unieke topper in de bediening?

Wat inspireert onze jonge kok Axl (21)?

20 januari 2020
Axl Tan (21) leerde koken van zijn Indonesische oma. Hij volgde een businessopleiding maar staat inmiddels vier dagen per week bij Fuiks in de keuken als commis cuisine. Wat inspireert deze jonge chef?
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/01/Foto-van-Alx-stock-2019-aan-de-pas-4-e1677654199165.jpg 489 1004 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-01-20 13:58:592023-03-01 08:03:34Wat inspireert onze jonge kok Axl (21)?

Goede voornemens? Geen probleem bij Fuiks!

5 januari 2020
Het is januari, traditioneel de tijd van goede voornemens. Minder eten en minder alcohol drinken voeren elk jaar de lijst met voornemens aan. Bij Fuiks houden we ook in januari rekening met jullie wensen.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/01/Kleinere-portie-gerecht-e1578227701285.jpg 971 2001 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-01-05 13:26:052020-01-06 15:50:34Goede voornemens? Geen probleem bij Fuiks!

De Wijn Goeroe aan het woord

4 januari 2020
Van alcoholvrij tot Prohom Experientia Tinto, bij Fuiks schenken we allerlei soorten wijnen. Maar waarom schenken we juist deze wijnen? En waar let je op bij een wijn-spijscombinatie? We spraken onze huisleverancier en WijnGoeroe Lammert Wiegmink in zijn pakhuis.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2020/01/De-WijnGoeroe-tumbnail-e1578175645862.jpg 542 1125 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2020-01-04 15:40:322020-01-04 23:12:22De Wijn Goeroe aan het woord

Fuiks serveert ‘’kliekjes’’ na de kerstdagen

26 december 2019
Het is een bekend probleem in de Horeca: het weggooien van mooie ingrediënten na de drukke kerstdagen. Onnodige verspilling volgens ons. Met de overgebleven ingrediënten zijn namelijk heerlijke en smaakvolle gerechten te maken.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2019/12/De-keuken-van-restaurant-Fuiks-kopie-1-e1577436787164.jpg 1218 2500 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2019-12-26 19:30:312019-12-27 09:53:37Fuiks serveert ‘’kliekjes’’ na de kerstdagen

De vloer op: Gastvrouwen aan het woord

12 december 2019
Samenwerken met de keuken, omgaan met lastige gasten, grote evenementen in goede banen leiden: Het werk van een goede gastvrouw gaat verder dan wat gasten zien. Zeker als maître komen er achter de schermen een hoop taken bij. Wat maakt het zo leuk om als gastvrouw te werken? We vroegen het maître Liesje (24) en stagiair Floor (16).
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2019/12/Floor-en-Liesje-Fuiks-1-e1576495614877.jpeg 778 1596 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2019-12-12 00:01:112020-01-04 15:46:24De vloer op: Gastvrouwen aan het woord

Chefs aan het woord: de nieuwe herfstkaart

17 november 2019
Deze maand is de nieuwe herfstkaart ingegaan. Maar hoe komt onze menukaart eigenlijk tot stand? En wat zijn de favoriete gerechten van onze chefs en wat is een 67 graden ei? We vroegen het chef-kok Gaston Scholte en sous-chef Jonathan van Es.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2019/11/Fotos-chefs-1-e1573982204458.jpeg 784 1600 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2019-11-17 10:00:042019-11-18 17:08:20Chefs aan het woord: de nieuwe herfstkaart

Proef deze herfst en winter meer…Of juist minder.

25 oktober 2019
Een nieuw seizoen, een nieuwe kaart. Met de komst van de herfst en het wildseizoen hebben onze chefs de nieuwe lunch- en dinerkaarten voor u samengesteld. Vanaf dinsdag 29 oktober kunt u de nieuwe kaart proeven. Dit najaar zijn veel gerechten van de dinerkaart ook te bestellen in een kleinere portie.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2019/10/v3-Proef-de-herfst.jpg 735 1498 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12019-10-25 11:00:222019-10-27 10:14:53Proef deze herfst en winter meer…Of juist minder.

Fuiks door de ogen van een vaste gast

25 oktober 2019
Elke dag zetten onze chefs en service zich in om gasten te verassen en blij te maken. Maar hoe ervaren onze gasten dat eigenlijk zelf? We vroegen het Léon Kempers. Meneer Kempers is niet alleen vaste gast, maar was voor zijn pensioen ook chef-kok en opleider aan de horecavakschool. Iemand met verstand van zaken dus.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2019/10/Foto-dhr-Kempers-2-2-e1571993801433.jpg 1426 2897 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12019-10-25 10:23:172019-10-25 13:53:25Fuiks door de ogen van een vaste gast

Wat nou herfst: Big Green Egg houd je voor altijd in de zomersferen

20 september 2019
Het is een bekend probleem in de Horeca: het weggooien van mooie ingrediënten na de drukke kerstdagen. Onnodige verspilling volgens ons. Met de overgebleven ingrediënten zijn namelijk heerlijke en smaakvolle gerechten te maken.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2019/09/GreenEgg005.jpg 194 400 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12019-09-20 12:04:392019-09-20 12:23:27Wat nou herfst: Big Green Egg houd je voor altijd in de zomersferen
Kliekje na de kerst

Fuiks serveert ‘’kliekjes’’ na de kerstdagen

26 december 2018
Het is een bekend probleem in de Horeca: het weggooien van mooie ingrediënten na de drukke kerstdagen. Onnodige verspilling volgens ons. Met de overgebleven ingrediënten zijn namelijk heerlijke en smaakvolle gerechten te maken.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2018/12/keuken.jpg 664 1370 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12018-12-26 14:01:112019-02-22 09:09:47Fuiks serveert ‘’kliekjes’’ na de kerstdagen
Remco Lange - het WAS TE lekker

Het WAS TE lekker

14 december 2018
Zo aan het einde van het jaar is het traditie geworden om terug te kijken, her te beleven, een oudejaarsconference te bekijken en oliebollen te eten. Voor mij persoonlijk is er sinds twee jaar een traditie bij.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2018/12/RemcoLange.jpg 664 1370 Fuiks_1 /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png Fuiks_12018-12-14 09:08:222019-02-22 09:08:05Het WAS TE lekker

Een polderlam van kop tot staart bij Fuiks: veel meer dan alleen koteletten

7 juni 2018
Het seizoen van het polderlam is inmiddels onderweg! Aan Rotterdamse chefs en ondernemers de taak om er iets bijzonders van te maken.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2018/06/Blog-Fuiks-1.jpg 336 693 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2018-06-07 09:14:182018-10-26 08:39:33Een polderlam van kop tot staart bij Fuiks: veel meer dan alleen koteletten

Van kop tot staart bij Fuiks

21 januari 2018
Mocht je in de buurt van Capelle aan den IJssel zijn, neem dan de tijd voor een uitgebreid diner bij Fuiks. In het restaurant aan het water maken zij gebruik van bijzonder, zuinig principe.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2018/01/Blog-Fuiks-2.jpg 336 693 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2018-01-21 09:16:132018-10-26 08:39:51Van kop tot staart bij Fuiks

Laat de herfst nog maar even aanhouden bij Fuiks

2 december 2016
Bij Fuiks komen de herfst-menukaarten weer op tafel!
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2016/12/Blog-Fuiks-3.jpg 336 694 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2016-12-02 09:15:332018-10-26 08:40:05Laat de herfst nog maar even aanhouden bij Fuiks

Fuiks: geen dag hetzelfde maar wel altijd góed eten

24 februari 2015
Je kunt bij Fuiks elke dag iets anders en bijzonders eten, maar ook kiezen voor de 'smerig lekkere' kapsalon-van-het-huis.
https://www.fuiks.nl/wp-content/uploads/2015/02/Blog-Fuiks-4.jpg 336 693 admin /wp-content/uploads/2018/09/FuiksWebinterface-Menu-Logo1.png admin2015-02-24 09:16:262018-10-30 13:44:03Fuiks: geen dag hetzelfde maar wel altijd góed eten

Wij bedienen

Bij Fuiks Eten en Drinken is het spontaan binnenlopen, wilt u echter zeker zijn van een tafel reserveer dan online of bel 010-4582465.
Voor een telefonische reservering vragen wij uw naam en telefoonnummer.

Reserveren
WIJ ZIJN BEREIKBAAR

FUIKS ETEN EN DRINKEN
Vuykpark 1
2903 LP Capelle a/d IJssel
010-4582465

Parkeren: Voor de deur en gratis
Fietsenstalling + oplaadpaal
Metro: Koperwiek Capelle Centrum
Bus 37: Busstop - Meeuwensingel
Watertaxi: Halte Vuykpark Ponton
WIJ ZIJN OPEN

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag
11:00 t/m 23:00

WIJ SERVEREN

Grandcafé:
11:00 tot 23:00

Lunch :
12:00 tot 16:00

Diner:
17:00 tot 23:00

WIJ ZIJN BEREIKBAAR

FUIKS ETEN EN DRINKEN
Vuykpark 1
2903 LP Capelle a/d IJssel
010-4582465

Parkeren: Voor de deur en gratis, Fietsenstalling + oplaadpaal
Metro: Koperwiek Capelle Centrum
Bus 37: Busstop - Meeuwensingel
Watertaxi: Halte Vuykpark Ponton
.

WIJ ZIJN OPEN

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag
11:00 t/m 23:00

WIJ SERVEREN

Grandcafé:
11:00 tot 23:00

Lunch :
12:00 tot 16:00

Diner:
17:00 tot 23:00

WIJ VERTELLEN

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

WIJ VERTELLEN

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

© 2020 FUIKS ETEN EN DRINKEN ● CONTACT ● FAQ ● PERS ● VOORWAARDEN ● WERKEN BIJ
Scroll naar bovenzijde