Proef deze herfst en winter meer…
…Of juist minder.
Een nieuw seizoen, een nieuwe kaart. Met de komst van de herfst en het wildseizoen hebben onze chefs de nieuwe lunch- en dinerkaarten voor u samengesteld. Vanaf dinsdag 29 oktober kunt u de nieuwe kaart proeven.
Niet alleen de gerechten zijn nieuw. Dit najaar zijn veel gerechten van de dinerkaart ook te bestellen in een kleinere portie. Voor als u kleine trek heeft of licht wil dineren. Maar ook als u juist zin heeft om veel verschillende gerechten te proeven.
Waarom? Omdat niemand hetzelfde is. De een heeft grote trek, de ander kleine. Wil veel proeven, of juist één gerecht. Kiest voor een gewoon goede maaltijd of een uitgebreid etentje. Soms heeft u trek in meer, soms in minder. Wat ons betreft moet dit kunnen zonder dat er goed eten wordt weggegooid. Love food, hate waste.
Daarom kunt u elke avond kiezen voor waar u op dat moment zin in heeft. Of dat nu één of meerdere gerechten zijn. Of u er extra groentegarnituur bij bestelt of niet. Wat u ook bestelt, onze chefs en service zetten ook deze herfst en winter de heerlijkste gerechten voor u op tafel. Gerechten waar u blij van wordt. Want good food = good mood.
Nu op de tap: Chouffe Bok
Een nieuw seizoen betekent ook: nieuw bier op de wisseltap. Dit jaar hebben we gekozen voor Chouffe Bok 6666. Dit Belgische bier is speciaal gebrouwen voor de Nederlandse markt en onderscheidt zich door een koperkleurige tint, een frisse en fruitige neus en een aangenaam volle smaak die op een bittere toets eindigt. Onze vaste gast Léon Kempers is fan van dit bier: ‘’Dit is echt een toppertje op het gebied van bokbieren. Vooral de doorgewinterde bierdrinkers kunnen dit bier zeker waarderen. Dit glas gooi je niet achterover, maar nip je als een goed glas wijn’’.
Uw chefs en service suggestie:Drink deze bok onder meer als aperitief met een pre-dinner bruschetta Pata Negra of bij onze FUIKS CLASSIC wildburger van Hollands hert ‘THE SAVAGE PLEASURE’.
Wij bedienen
Bij Fuiks eten & drinken is het spontaan binnenlopen, wilt u echter zeker zijn van een tafel reserveer dan online of bel 010-4582465.
Voor een telefonische reservering vragen wij uw naam en telefoonnummer.