Frisse lucht en ventilatie in ons restaurant
Is geplaatst op vrijdag 12 november 2021.
De laatste tijd krijgen we steeds meer vragen van onze gasten over de ventilatie in ons restaurant. Dit natuurlijk met oog op het virus. Terechte vragen wat ons betreft.
Zeer goede ventilatie vanuit de bouw
In ons restaurant wordt zeer goed geventileerd. We hebben een luchtafvoer-installatie waar menig vliegtuig jaloers op is. Gemiddeld is elke 10 minuten het hele restaurant van frisse lucht van buiten voorzien. Bij de bouw is hier rekening mee gehouden. Wel zo handig met een open keuken.
Co2-meter
Sinds kort hebben we onze ventilatie gekoppeld aan een Co2-meter. Indien nodig, ventileert ons systeem harder. Zo hebben we altijd gezonde lucht in ons restaurant. In België is een Co2-meter al verplicht in openbare gelegenheden zoals Horecazaken. Onze meter is strenger afgesteld dan de Belgische norm, waardoor de kans op virusverspreiding via de lucht uiterst klein is.
Kortom
We weten wat we doen, we zijn gezond en voorbereid op alles. Dat is ons vak. Kom als je gezond bent en een QR-code hebt gerust naar ons toe. We hebben de ruimte en in het restaurant en goede ventilatie! Let een beetje op jezelf en op elkaar maar ontspan! Geniet! Drink en eet lekker en echt (bijna) alles mag!
Mocht u verder nog vragen hebben, weet u ons te vinden. Graag tot Fuiks!