Vier de Feestdagen met Fuiks!
Overal branden kaarsen, de open haard staat aan en lichtjes schijnen binnen en buiten.
De maanden december en januari zijn één en al feestmaanden bij Fuiks Eten en Drinken. Overal branden kaarsen, de open haard staat aan en lichtjes schijnen binnen en buiten. Onze bediening neemt met een spontane lach uw warme jassen aan en verwelkomt u met een fijn-dat-u-er-bent ontvangst. Zelfs een flûte prosecco met stoofperensap of een huisgemaakte glühwein ontbreken niet. Puur genieten en gastvrij ontspannen. Zo willen uw koks en bediening met u de feestmaanden vieren!
Genieten rond de Kerstdagen
Dit bijzondere jaar beginnen de kerstdagen al vroeg bij Fuiks Eten en Drinken. Op dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 december is Fuiks open vanaf 11:00 uur voor koffie, thee en warme chocomel met eigengemaakte apfelstrudel. Vanaf 12:00 kunt u genieten van een heerlijke lunch of een gezellige borrel aan de bar en vanaf 17:00 uur bereiden onze koks een heerlijk diner.
Kerst en Kerstavond
Met kerstavond is onze keukenbrigade en bediening gereed om het bijzonder smaakvolle kerstmenu van vier of vijf gangen voor u te bereiden naast onze à la carte. Wilt u dit combineren met een wijnarrangement, dan komen onze gastvrouwen en heren met de juiste flessen wijn en verhaal aan tafel.
Op eerste en tweede kerstdag, zondag 25 en maandag 26 december is Fuiks vanaf 17:00 uur open voor een cocktail of aperitief met pre-dinner bites. Aansluitend beleeft u een avond ongedwongen eten en drinken in een casual fine dining kerstsfeer in stijl. Geniet van een goed glas wijn of bier en eten waarin u zin heeft: een kerstmenu met vier of vijf gangen of VANDAAG.
JOYEUX NOËL!
KERSTMENU keuzemenu
Amuse van de chefs
Blini, gegrilde maissalsa, kaffir limoenblad-mayonaise, pickles van rode peper
VOORGERECHTEN
HERT
Pangsit van hert, tataki van hertfilet, brunoise van Gieser Wildeman stoofperen, Japanse bundelzwam à la grecque, gemarineerde bramen, wintertruffelmayonaise
of
HEILBOT
Gekonfijte heilbotfilet, groene kerrieschuim, gepofte wilde rijst, zoetzure rode ui, doperwten-kaffir crème
of
VEGETARISCH
King oyster coquilles, miso-madeira jus, Granny Smith, groene kruidenolie, wafel van Parmezaanse kaas
TUSSENGERECHT
(aan tafel gerookt)
Gerookte pompoensoep, king oyster, crème fraîche, bosui-olie
HOOFDGERECHTEN
RUND
Op de BGE® houtskool gegrilde Black Angus sukadesteak, pastinaak crème, bierjus van La Chouffe, gebrande prei, pompoen-compote, krokant gefrituurd draadjesvlees
of
ZEEBAARS
Op de huid gebakken zeebaarsfilet, mini paksoi, tempura van bimi, Marmite beurre blanc, pommes Anna, spinazie, gepofte minitomaten
of
VEGETARISCH
Bloemkoolsteak gemarineerd in tahini, bloemkool-saffraan crème, groentejus, zoetzure bloemkool, zoete aardappel met bloemkool en kaas bitterbal, saffraan kroepoek van tapioca
DESSERT
Gâteau au chocolat, warm chocoladetaartje, Amarena-kersen, kersensaus, kersenpoeder, hazelnoot praliné
U kunt kiezen voor het 4 of 5 gangen kerstmenu. Uiteraard serveren wij een bijpassend wijnarrangement met hele of halve glazen. De keuze is aan u!
Het 4 gangen kerstmenu kost €55 per persoon.
De extra gang “Laat u verrassen” kost €12 per persoon.
Een kaasplateau kost €9 per persoon.
(kleine wijzigingen in het menu zijn voorbehouden)