VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok met passie voor bereiden en presenteren van gerechten.

 

#lovefoodhatewaste #glocal #nose2tail #farm2table #geendaghetzelfde #buzzen #debestezijn

 

Functie-inhoud
Onze keuken kernwaarden en typisch Fuiks eten & drinken sfeer en ambiance worden door veel gasten gewaardeerd. Wij zijn blij verrast zoveel gasten voor Fuiks kiezen, waardoor we per direct op zoek zijn naar een fulltime zelfstandig werkend kok. Als kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van lunch, borrel en diner gerechten en het aansturen van enkele collega’s. Je ondersteunt de chefkok en sous-chefkok bij de keuken organisatie en bestellingen bij leveranciers.

 

Wat bieden wij jou?
Een unieke locatie en werkplek in het Vuykpark aan de Hollandse IJssel op geen 15 minuten rijden of met openbaar vervoer vanaf down town Rotterdam. We hebben een gezonde ambitie die wordt aangemoedigd door onze patron om samen met jou nieuwe hoogten te bereiken in de kwaliteit van de gerechten. Bovenal willen we ons individueel en als keuken brigade blijven ontwikkelen en groeien in de meest brede zin van het woord! We werken met een hecht en jongvolwassen team kook gekke mensen. We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden; o.a. 4 daagse werkweken, eigen inbreng en geregeld vrije dagen in het weekend!

 

Herken jij je in de volgende eigenschappen, dan pas jij bij ons:
• Je bent een echte teamplayer en kan #buzzen als dit van jou wordt gevraagd.

• Je beleeft er plezier aan om samen met je collega’s in de keuken en op de vloer nieuwe gerechten uit te proberen VANDAAG. #geendaghetzelfde.

• Je wilt de totaalbeleving Fuiks eten & drinken voor de gasten borgen en waar het kan op een hoger plan brengen en vindt het leuk om de gasten uitleg te geven over de gerechten en onze keuken kernwaarden.

• Je wilt je voortdurend blijven ontwikkelen, zowel op culinair als op sociaal vlak t.b.v. van begeleiden van collega’s in de keuken.
• Je hebt leermeester en leidinggevende ambities.
• Je beschikt minimaal over MBO niveau 3 – zelfstandig werkend kok.
• Of je brengt een aantoonbare kokservaring mee.

 

Kortom, het betreft een uitdagende functie waar je met passie je vak kunt uitoefenen en waar je je ambitie in kwijt kunt!
Ben je geïnteresseerd en wil je met ons kennismaken? Dan vul je online het sollicitatie formulier in en zend mee je CV. Voor meer informatie bel je met chefkok Gaston Scholte of sous-chefkok Edwin Kooi op telefoonnummer 010-4582465 tussen 15h00-17h00.

 

Direct online solliciteren: klik hier en tot Fuiks!