Proef de zomer op de kaart… Proost!

 

Proef de zomer op de kaart… Proost!
Goed zomerweer nieuws! Vannacht begint de astronomische zomer om 00.34 uur en daarop hebben wij alvast geproost. Met de komst van de zomer heeft onze keukenbrigade samen voor jullie weer met veel liefde een nieuwe lunch- en dinerkaart samengesteld en voorbereid. Uiteraard nemen “Fuiks classics” een prominente plaats in en vullen wij deze aan met gerechten en smaken die passen bij dit seizoen. Morgen, dinsdag 21 juni met de start van de zomer bereiden en serveren wij de nieuwe gerechten. Proef de zomer op de kaart, proef smaken, proef beleven, proef genieten, proef Fuiks. Proost op een fantastische zomer!

 

Kun je niet wachten? Hier alvast een sneakpreview van onze menukaarten.

 

Geen dag hetzelfde…
Onze chefs en service zorgen iedere dag vanaf 12:00 uur voor een kleine kaart met (h)eerlijke gerechten. Dagelijks bekijken zij wat de markt biedt en stellen daarop een VANDAAG. samen. Gerechten met de typisch Fuiks-stempel, waarbij een fusion tussen lokale en internationale dagverse producten plaatsvindt. Gerechten, waarbij eenvoud gecombineerd wordt met avontuur en nose to tail en farm to table een rol spelen. Kortom, “Geen dag hetzelfde en altijd goed eten en drinken”.

 

Tot ziens!
Namens Team Fuiks eten & drinken

 

Thierry van Rhee maƮtre, Kim Briaire gastvrouw, Gaston Scholte chefkok en Edwin Kooi souschef.
Natasja, Charell, Max, Sabrina, Liesje, Cees, Mitchell, Floortje, Galiyeva, Jasper, Theo, Paolo, Stephanie, Esther, Robert, Joost, Max, Tristan, Adam, Lennard, Rik