Proef de herfst en winter…

 

Een nieuw seizoen, een nieuwe kaart. Met de komst van de herfst en het wildseizoen hebben onze chefs weer samen voor jullie met veel liefde de lunch- en dinerkaart samengesteld. Na een buitengewone oktober nazomer hoort bij het kouder worden een stevige kost en verfijnde smaken. Deze balans hebben wij weten te vinden en uiteraard nemen de “Fuiks Classic” en “Typisch Fuiks” gerechten een prominente plaats in. Vandaag heerst er een gezellige drukte in de keuken met de mise-en-place en proeven/selecteren onze gastheren en gastvrouwen de wijn/spijs en bier/spijs combinaties. Vanaf dinsdag 24 oktober om 12h00 is het de buurt aan jullie. Proef de herfst, proef smaken, proef beleven, proef genieten, proef Fuiks eten & drinken.

 

Geen dag hetzelfde
Onze chefs en service zorgen iedere dag vanaf 12h00 voor een kleine kaart met een twee/driegangenmenu en (h)eerlijke gerechten. Dagelijks bekijken zij wat de markt biedt en stellen daarop een VANDAAG. samen. Gerechten met de typisch Fuiks-stempel, waarbij een fusion tussen lokale en internationale dagverse producten plaatsvindt. Gerechten, waarbij eenvoud gecombineerd wordt met avontuur en nose to tail en farm to table een rol spelen. Kortom, “Geen dag hetzelfde en altijd goed eten en drinken”.

 

 

couverts-groot