Feestmaanden… vieren met Fuiks!

 

Bij Fuiks zijn de maanden november, december en januari één en al feestmaanden. Overal branden kaarsen, de openhaard en lichtjes binnen en buiten. Een-fijn-dat-je-er-bent ontvangst en nemen de warme jassen aan. Een spontane lach aan tafel, de reuk van lekker eten uit de open keuken, meer dan 20 mooie en verrassende open wijnen en zelfs een mousserend aperitief van stoofperensap met Prosecco of een Glühwein ontbreken niet. Zo willen wij met jou… De feestmaanden vieren met Fuiks!

 

Ga je buiten de deur iets ondernemen met vrienden, familie of collega’s en wil je lekker eten en drinken dan is Fuiks in the spirit of winter en feestdagen ambiance jouw hotspot aan de Hollandse IJssel. “Echt een plek waar je wel de hele dag zou willen blijven”. Veel is mogelijk en vraag gerust naar onze mogelijkheden, zoals: arrangementen voor een afternoon high-tea, een borrel met kerst of nieuwjaar, een high-wine, 3/4/5 gangenmenu voor gezelschappen of een winter BBQ. Zowel privé en zakelijk vullen wij jullie ideeën en wensen naadloos in. Onze banqueting/event contactpersonen en gastheren op de vloer Mark en Thierry en sales gastvrouw Kim zijn telefonisch 010-4582465 of via e-mail etenendrinken@fuiks.nl bereikbaar voor informatie en een afspraak. Zij bespreken jouw ideeën en wensen persoonlijk met een kop koffie en madeleine van onze sous-chefkok. Het feest is dan al begonnen…!

 

Met vriendelijke groeten en tot ziens,
namens Team Fuiks eten & drinken,
Mark van der Post gastheer en sommelier, Thierry van Rhee gastheer en sommelier, Gaston Scholte chefkok en Edwin Kooi sous-chefkok, Theo, Robert, Vinnie, Tony, Joost, Niels, Ricardo, Kim, Natasja, Cees, Liesje, Mitchell, Julie, Noah, Armano, Solainy, Astrid, Mitchell, Sanne, Sven, Max, Lennard, Tristan, Marnix, Sander, Rik, Kevin

 

 

couverts-groot