Feestmaanden… vieren met Fuiks.

 

Bij Fuiks zijn de maanden november, december en januari één en al feestmaanden. Overal branden kaarsen, de openhaard en lichtjes binnen en buiten. Een-fijn-dat-je-er-bent ontvangst en nemen de warme jassen aan. Een spontane lach aan tafel, de reuk van lekker eten uit de open keuken, meer dan 20 mooie en verrassende open wijnen en zelfs een mousserend aperitief van stoofperensap met Prosecco of een Glühwein ontbreken niet. Zo willen wij met jou… De feestmaanden vieren met Fuiks!

 

Ga je buiten de deur iets ondernemen met vrienden, familie of collega’s en wil je lekker eten en drinken dan is de Fuiks in the spirit of winter en feestdagen ambiance jouw hotspot aan de Hollandse IJssel.  “Echt een plek waar je wel de hele dag zou willen blijven”. Veel is mogelijk en vraag gerust naar onze mogelijkheden, zoals: arrangementen voor een afternoon high-tea, een borrel met kerst of nieuwjaar, een high-wine, 3/4/5 gangenmenu voor gezelschappen of een winter BBQ. Zowel privé en zakelijk vullen wij jullie ideeën naadloos in. Onze banqueting contactpersonen en gastheren Ricardo Dirks en Thierry van Rhee zijn telefonisch 010-4582465 of via e-mail etenendrinken@fuiks.nl bereikbaar voor informatie en een afspraak. Beiden bespreken jouw ideeën en wensen persoonlijk met een kop koffie en madeleine van onze sous-chefkok. Het feest is dan al begonnen…!

 

Klik hier voor meer info en het kerstmenu.

 

Met vriendelijke groeten en tot ziens,
namens Team Fuiks eten & drinken,
Thierry van Rhee gastheer en wijnkelner, Ricardo Dirks gastheer, Gaston Scholte chefkok en Edwin Kooi sous-chefkok, Kevin, Theo, Robert, Esther, Kim, Natasja, Max, Lisanne, Liesje, Cees, Mitchell, Jasper, Zaira, Roebi, Sander, Max, Adam, Tristan, Lennard, Rik, Patrick, Joost.