3X Nieuw…

 

Bij een nieuw jaar hoort ook een nieuwe kaart. Niet alleen een nieuwe kaart, maar ook een nieuwe innovatie. Wij willen jullie blijven verrassen. Dit doen we dus met nieuwe gerechten die kenmerkend zijn voor de seizoenen in combinatie met de mogelijkheid hier maximaal van te kunnen genieten. Want ken je dat gevoel dat je een dinerkaart bekijkt je dan vaak twijfelt tussen meerdere gerechten? Uiteindelijk komt het onvermijdelijke en zul je een keuze moeten maken.

 

Nou hebben wij bij Fuiks hiervoor dé oplossing bedacht. Vanaf 26 januari introduceren wij…. GRAZING@FUIKS en komt er een einde aan dat getwijfel, je krijgt namelijk de gelegenheid om meerdere gerechten te proeven. Want wij passen de porties voor jou aan. Dit betekent dat we jou de mogelijkheid bieden om meerdere voorgerechten te bestellen als een voor-, tussen- of hoofdgerecht en dat sommige hoofdgerechten ook in halve porties worden aangeboden.

 

Uiteraard bereiden wij graag nieuwe gerechten in een nieuw seizoen maar wees gerust de Fuiks ‘classics’ staan op hun vaste plek op de nieuwe kaart.